A kosarad üres.
Bejelentkezés / Regisztráció Vásárlási információk Kapcsolat

BOLDI 25, LÁSZLÓ BOLDIZSÁR JUBILEUMI KONCERTJE A COTTON CLUB SINGERS-SZEL!

Boldi! - Az első 25 év
László Boldizsár Jubíleumi koncert

Szegedi Nemzeti Színház, 2016.11.05.

Köszreműködik a Cotton Club Singers


Boldi már 25 éve énekes előadóművész, ez a koncert mégsem csak az eddigi
pályafutásának összegzése lesz.

A Cotton Club Singers alapítója ma már elismert operaénekes. Ezen az estén olyan műsorral idézi eddigi sikereit, amelyben a főszerep az igazi szórakozásé, zenében, humorban, és látványban egyaránt.
Az este folyamán egyaránt hallhatnak slágereket a Cotton Club Singers korszakból, illetve az azóta eltelt időszakból. A műsorból nem hiányozhat a opera sem, ami sajátos ötvözetként jazz-es formában fog megszólalni.

Boldi zenésztársai és a Cotton Club Singers is minden tekintetben garanciát jelent minderre. Utóbbi együttes 2008-ban megszűntette állandó jelenlétét a magyar zenei életben, azóta csak különleges alkalmakra álltak össze. Ilyen lesz ez az este is, amely e tekintetben is a 2016-os év kiemelkedő koncertje lesz.

Jegyárak: 4490 Ft, 3990 Ft, 3490 Ft, 2990 Ft, 1990 Ft.

jegyek kaphatók a színház jegyirodájában, és a jegy.hu oldalon.Telefon: 62/554-713;

www.laszloboldizsar.com, www.szinhaz.szeged.hu

Koncert az Erkel Színházban

A jubíleumi koncertsorozat koronájaként a csapat 2015 január 12-én az Erkel Színházban ad koncertet, amin a Orsi, Gabi, Boldi és Gábor mellett már ZSÉDA is fellép.

Jegyek már kaphatók ITT

CCS a twitteren

Kövessétek a Cotton Club Singers twitter oldalát:

@CottonClubSing

Ha szeretnél elsőként értesülni a CCS híreiről, akcióiról, kérjük add meg e-mail címed.

FeliratkozásSinatra DVD

Sinatra DVD -
Készleten 1 600 Ft
CD

Információ

Az együttes legelső tematikus koncertshowja, amely Budapesten került bemutatásra, és a koncertfelvételt 2 lemezen és DVD-n is megjelentette az együttes kiadója.

Frank Sinatra legnépszerűbb dalai eredeti hangszerelésben, de négy szólamú énekkel szólalnak meg. A műsorban közreműködik: Gálvölgyi János, Hirtling István, Malek Miklós, Gerendás Péter, Big Band, Mendelssohn Kamarazenekar. Cotton Club Singers: Fehér Gábor, Kozma Orsi, László Boldizsár, Szűcs Gabriella

A kiadvány tartalma

A Cotton Club Singers 2002. április 20-án vadonatúj műsorral teltházas koncertet (3000 fő) adott az SAP Csarnokban. Ezen a koncerten Frank Sinatra legjobb dalait adták elő 30 zenész kíséretében. A koncertről 2002 júniusában megjelent egy dupla album a GEG Recordsgondozásában. A show-t november 9-én megismételték a Budapest Kongresszusi Központban.

A koncertről készült hat kamerás felvétel extrákkal 2003 októberében megjelent DVD-n, mely a zenekar első ilyen jellegű kiadványa. A DVD tartalmaz olyan dalokat is, amelyek a CD-n nem hallhatók. A hang természetesen 5.1-es hangzással került a DVD 9-es típusú kétrétegű hordozóra. Az SAP-beli koncert teljes terjedelmében került fel a DVD-re.

Werkfilm: a werkfilm a koncertet megelőző próbákon készült - tartalmaz riportokat az énekesekkel, Gálvölgyi Jánossal, Malek Miklóssal és a rendezővel, valamint háttér információkat és angol feliratot.

Extrák: az extra dalok között látható két dal a november 9-i második Sinatra koncertből, valamint egy Karaoke dal felirattal a New York New York c. felvételből. Cotton Club Singers fotóalbum rengeteg képpel található a DVD-n.

A koncert választható beállításai: 5.1-es hang, sztereo hang, angol felirat, Cotton Club Singers kommentár.

A koncert teljes hossza: 92 perc 32 mp.
Werkfilm: 24 perc.
Extra dalok: 12 perc.
Fotóalbum: 40 kép.

Kiadja a GEG Records, terjeszti a Music Dome Kft.

Kommenteld Te is!

ALL IN AKCIÓ!

ALL IN AKCIÓ! -